Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τελικά, τι θα γίνει με το ΑΦΜ της ΟΝΝΕΔ;;;

3 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...

    Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pio xamila,pio xamila,pio xamila.....

    o xatzis mas eipe pos h onned de exei esoda...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η οννεδ δεν χρειαζεται Α.Φ.Μ. που θα την κανει υποχειριο των οποιων ανωνυμων η επωνυμων χορηγων της. η ΟΝΝΕΔ εχει εσοδα απο τη ΝΔ και μεχρι τωρα μια χαρα ειναι η οικονομική της κάλυψη.
    οι επιχειρηματιες και τα κυκλωματα που έχουν στοχο να δεσμευσουν την ΟΝΝΕΔ ειναι "συνεργτατες" του Παμαμιμικου και μοναδικος του στοχος ειναι η ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ για να παιρνουν καλυτερες μιζες απο την καθε ΔΑΠ που παει μπουζουκια η διοργανωνει παρτυ και εκδηλωσεις!
    επισης το Α.Φ.Μ ειναι ένας τρόπος για να νομιμοποιήσει την παρανομη ΟΝΝΕΔ Α.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που είχε ιδρυσει πριν 6 χρόνια και να παρουσιαστει μάλιστα σαν πρωτοπόρος και καινοτόμος με ριξυκελευθες ιδέες για το μέλλον της ΟΝΝΕΔ.
    ουσιαστικα μόνο το πως θα τα φαει κοιταει μαζι με τα υπολοιπα λαμογια νοιαζεται και οχι για το μελλον της ΟΝΝΕΔ. πως θα τους βολεψει όλους στις θεσεις που τουσ εχει ταξει και πως θα ευχαριστησει τους επιχειρηματίες που τον στηριξαν οικονομικα και πλήρωναν την επικοινωνιακη εταιρεια που τον προμοταρει!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ Σ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ Σ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ!

    Η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    για την ΟΝΝΕΔ των ΙΔΕΩΝ και οχι των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή