Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Περί τραμπουκισμών ο λόγος...

Γράφουν οι ΓALAZIOI MAXHTEC

Από όσα μαθαίνουμε, τα όργανα πάνω στο Βορρά άρχισαν νωρίς. Τραμπουκισμοί και απειλές από Οννεδίτες σε άλλους Οννεδίτες. Τραμπουκισμοί κι απειλές εναντίον υποστηρικτών του Κώστα Χατζή από τους αντίστοιχους του Ανδρέα Παπαμιμίκου, οι οποίοι για κάποιο λόγο νομίζουν ότι η Θεσσαλονίκη τους ανήκει και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει κάτι άλλο. Τραμπουκισμοί κι απειλές εναντίον υποστηρικτών του Κώστα Χατζή με φόντο τα πτυχία τους και τα μεταπτυχιακά τους, αλλά ακόμη και τις δουλειές τους. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Δε φτάνει που ο Παπαμιμίκος και οι συν αυτώ κατακλέψανε το ελληνικό δημόσιο, δε φτάνουν οι προκλητικές αμοιβές τους μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετούσανε συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα, δε φτάνει που διασύρουν τό όνομα και την ιδεολογία όλων μας. Αυτοί οι άνθρωποί έχουν το θράσος να απειλούν και να παίζουν με τη ζωή και το μέλλον παιδιών, μόνο και μόνο επειδή στηρίζουν κάτι διαφορετικό.

Η οργή και η αγανάκτηση σιγά σιγά χτυπάνε κόκκινο. Η αλαζονεία του Ανδρεά Παπαμιμίκου, ο οποίος κατά τα άλλα αγορεύει αφυψηλού ως άλλος Λουδοβίκος 16ος, και της παρέας του έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτές οι ενέργειες και οι απειλές δεν πρόκειται να περάσουνε έτσι. Είναι δεδομένο ότι όποιος διανοηθεί να προκαλέσει προβλήματα στη ζωή άλλων Οννεδιτών, μόνο και μόνο επειδή στηρίζουν κάτι διαφορετικό, θα αποκτήσει στο τέλος ο ίδιος πρόβλημα. Οι εποχές των ανεξέλεγκτων χρηματικών ποσών, της πολιτικής κάλυψης, της εκμετάλλευσης του ονόματος της ΟΝΝΕΔ με σκοπό τον πλουτισμό και την προσωπική προβολή, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Είναι φανερό ότι ο Παπαμιμίκος και οι υποστηρικτές του είναι πανικόβλητοι επειδή πλέον ακόμη και οι πέτρες ξέρουν ότι ο επόμενος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Κώστας Χατζής. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές, φαίνεται ότι από τον πρώτο γύρο θα εκλεγεί πανηγυρικά ο Χατζής. Ο εκνευρισμός λοιπόν και ο πανικός δεν μπορούν να κρυφτούν. Και να ξέρετε κάτι: Αυτό που απασχολεί κυρίως τους επιτελείς του Παπαμιμίκου, δεν είναι τόσο το ότι όπως φαίνεται δεν θα κερδίσουν την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ. Αγχώνονται πολύ επειδή βλέπουν ότι σε περίπτωση ήττας τους, οι αντιδράσεις από τους ίδιους τους υποστηρικτές τους θα είναι απρόβλεπτες. Αυτοί που τώρα τρέχουν και φωνάζουν παντού για τον Ανδρέα, θα είναι οι ίδιοι που σε περίπτωση ήττας του Ανδρέα θα στραφούν εναντίον των "μπαμπάδων" τους και θα επιδιώξουν να τελειώσουν πολιτικά αυτούς που τους καθοδηγούν εδώ και χρόνια. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες στο στρατόπεδο Παπαμιμίκου, κυρίως από τις μικρότερες ηλικίες και το φοιτητικό κομμάτι...Σε περίπτωση ήττας, που φαντάζει πολύ πιθανή και κοντινή, κάποιοι εκεί μέσα ετοιμάζουν πραξικόπημα...Θυμηθείτε το.

Υ.Γ. Ρε Παπαδομιχελάκη, δήθεν Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αντί να κάνεις κινητοποίηση (ο Θεός να την κάνει) για τον Ανδρέα, δεν κοιτάς να αποφασίσεις πότε θέλει η ΔΑΠ να κάνει φοιτητικές έκλογές; Δε ντρέπεσαι να εκπροσωπείς τη ΔΑΠ στην ΕΦΕΕ και να κάθεσαι να τρως ροχάλες και καφέδες από τον κάθε άπλυτο; Ευτυχώς, τελειώνετε κι εσείς και μαζί με εσάς τελειώνουν και οι άρρωστες νοοτροπίες σας...

3 σχόλια:

  1. Ο Αντρίκος βλέπει την συντριβή να έρχεται και διαρέει μέσω του κολλήτου Κουρτάκη (parapolitika.gr) ότι επέκειται νοθεία στην εκλογή!
    Σοβαρευτείτε ρε εκεί στο επιτελείο του Παπαμιμικου γιατί μπορεί να μην υπάρχετε μετά τις 19 Απριλίου αλλά τα χιλιάδες άτομα που θα σας ψηφίσουν τα θέλουμε δίπλα μας μετά.Μην τα κάψετε και αυτά.

    ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ

    Γιάννης Κεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απειλές μόνο στη Θεσσαλονίκη νομίζετε; Στην Αθήνα στις μεγάλες σχολές του Αντρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono athina kai thessaloniki nomoizete uparxoun apeiles???stin eparxia kai sigkekrimena ditiki makedonia o papamimikos saronei stis apeiles ntropi tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή